dummy

Vi levererar slutspelet.
Och bjuder på biljetten.

Vi levererar slutspelet.
Och bjuder på biljetten.

Kul att du vill gå på hockey! Allt du behöver göra är att nedan kryssa i vilken match du vill gå på.

OBS! Olika antal biljetter per match, beroende på arenakapacitet, finns att tillgå – först till kvarn gäller, och antalet biljetter är begränsat. När biljettpott för enskild match är slut tas den matchen bort från urvalet nedan. Biljetter till semifinaler och finaler läggs upp först då kvartsfinal respektive semifinal är färdigspelade.

Välj vilken match du vill gå på. *

* Obligatoriskt fält

Vi på DHL är stolta att meddela vår satsning på svensk damhockey då vi säsongen 2019/2020 blir huvudsponsor för SDHL - Svenska Damhockeyligan.

Tre kronor för varje såld försändelse på dhlpaket.se kommer att gå direkt till ligan.

– Vi vill bidra till att göra svensk idrott lite mer jämställd, säger Jonas Lindell, vd på DHL E-commerce Solutions.

Sponsorskapet innehåller flera delar:

  • Tre kronor för varje sålt paket går direkt till ligan.
  • DHL utser varje månad "Månadens leverans", ett pris till den spelare som stått för den snyggaste assisten.
  • DHL ligger bakom priset till vinnaren av assistligan och ett stipendium.
  • DHL blir officiell logistikpartner, vilket innebär att hockeyligan erbjuds DHLs fullständiga logistiktjänster.
  • DHL kommer även titta på andra sätt att hjälpa SDHL att växa, som till exempel genom att gemensamt se över möjligheten att ta fram ett biljettsystem och en fan-shop.

Jonas Lindell, vd, DHL eCS. Mikael Stange, Marketing Manager DHL eCS. Angelica Lindeberg, Kommersiell chef SDHL, Agne Bengtsson, ordförande SDHL.

Angelica Lindeberg, kommersiell chef på SDHL, är mycket nöjd över samarbetet.

– Att för första gången ha en huvudsponsor som verkligen satsar på damhockeyn betyder oerhört mycket. Värdet i detta sponsorskap är väldigt stort för oss, och DHL har visat från första mötet att de verkligen tror på damhockeyn och genuint vill hjälpa oss växa, säger Angelica Lindeberg.

DHL väljer sina sponsorskap noggrant. I Sverige samarbetar DHL med herrallsvenskan i fotboll, Vasaloppet samt SOS Barnbyar och på den globala scenen bland annat Formula 1, Manchester United, Bayern München, Rugby-VM och rockbandet Rolling Stones.

– Vi är väldigt stolta att kunna lägga till SDHL på den listan, och inte minst för att vi här tror oss kunna bidra till att göra svensk idrott lite mer jämställd, säger Jonas Lindell.

DHL började med e-handel 2007 och är nu näst störst på marknaden. Via sajten dhlpaket.se kan privatpersoner skicka paket upp till 20 kilo inom Sverige och EU.

Att DHL väljer att satsa lite extra på assistligan ligger helt i linje med det interna mantrat "När det viktigaste behöver komma fram".

– Assistligan slog an en sträng hos oss direkt. För att nå framgång måste man samarbeta, och utan effektiva och öppnande framspelningar blir det inga mål heller. Det är precis som i logistikvärlden, är vi inte bra över hela banan så lyckas vi inte leverera. Dessutom gillar vi att lyfta fram de som kanske inte får rubrikerna i vanliga fall, säger Jonas Lindell.

För mer information om sponsorskapet:

Mikael Stange, Marketing Manager, DHL E-commerce Solutions Sverige: 0709 57 92 88, mikael.stange@dhl.com

Angelica Lindeberg, kommersiell chef, SDHL: 0737 45 70 31, angelica.lindeberg@sdhl.se

Niclas Green, press- och mediakontakt: 0708 28 27 26, niclas.green@dhl.com

 

Läs mer om Svenska Damhockeyligan här:

SDHL

Tabell och skytteligor